Construction of a four court indoor tennis centre complete with all ancillary facilities

  • The project features a large single span portal frame to accommodate four open plan indoor tennis courts.
  • The main floor specification and tolerances were constructed to meet the requirements of Lawn Tennis Association.
  • The lighting provision was designed to provide a high quality environment in which to play tennis.
  • Specialist drainage provision were incorporated due to high water table level.
  • Extensive consultation with local residents in developing a detailed traffic management plan to direct construction traffic safely through existing residential estate.
  • Local supply chain utilised to ensure compliance with programme commitments.
  • Attention was paid to the alteration of the existing drainage system to ensure the courts internal and external remained independent.
  • This project was completed safely, on time, within budget and to the very highest quality standards.